Forår og tandlæge besøg

Så er det virkeligt blevet forår i København, og der er god grund til at nyde solen, spise is og smile til pigerne, men så kommer en af de der forbandede isninger i tænderne midt i en himmelsk mundfuld is, og det hele bliver bare mindre sjovt. Da jeg havde googlet isninger i tænderne kom jeg frem til en tandlæge som har skrevet om nettop dette problem.

Jeg tog hen for at få dem til at se på mine tænder og fandt ud af at jeg ikke kan finde ud af at børste tænder, jeg børster for hårdt, og slidder på tænderne, istedet for at rense dem, så nu har jeg fåret eltandbørste…. Det er desværre ikke sikkert det løser problemet, men forhåbentligt bliver det så ikke værre end det er nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *